Співпраця Миколаївського національного аграрного університету зі школами

23 вересня 2021 року старший викладач кафедри обліку і оподаткування А. Г. Костирко зустрілася з учнями 11-го класу ЗЗСО №7 м. Миколаєва. Метою зустрічі було надання інформації про Миколаївський національний аграрний університет, зокрема про умови навчання здобувачів вищої освіти; можливості реалізації їх творчих здібностей; можливості практичної підготовки за кордоном; умови їх проживання і харчування тощо.

Проте сьогоднішнього школяра від завтрашнього студента відділяє ще значна кількість сходинок: успішне завершення 11-го класу; реєстрація на ЗНО та успішне його складання; своєчасне створення електронного кабінету вступника і подання заяв до закладів освіти. З цими процедурами та їх тонкощами одинадцятикласників ознайомила заступниця відповідального секретаря С. О. Шаріна, яка поділилася досвідом вступної компанії попередніх років. 

Важливим фактором, який допоможе школярам досягти омріяної мети щодо майбутньої професії, є вибір предметів зовнішнього незалежного оцінювання й успішне його складання. У цьому питанні Миколаївський національний аграрний університет може надати допомогу. Так, на базі університету функціонує Інформаційно-консультаційний центр, до якого майбутні абітурієнти можуть звернутися за консультацією. 

Тож бажаємо одинадцятикласникам успіхів у досягненні мети і запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget