Обласний семінар керівників (викладачів) фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти на тему: «Фізична культура – здорове покоління».


8 вересня у Технолого-економічному коледжі Миколаївському НАУ відбувся обласний семінар керівників (викладачів) фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти на тему: «Фізична культура – здорове покоління». Семінар відкрив начальник Миколаївського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту О. Кулішов та головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення (філії) КФВС МОН Олена Мошків. Були підведенні підсумки спортивно-масової роботи за 2020-2021 рік. За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Миколаївщини та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту нагородили грамотами директора ТЕК МНАУ В.Рибачука, керівника фізичної культури ТЕК МНАУ М.Коржевського та викладача фізичної культури ТЕК МНАУ Є.Рябова. З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор ТЕК МНАУ В.Рибачук, ознайомив з діяльністю коледжу, розкрив роль спортивно-масової роботи в навчальному закладі. Учасники семінару розглянули та затвердили календар спортивно-масових заходів на 2021-2022 рік. 

У практичному розділі семінару було проведено практичне заняття з фізичної культури з використанням різноманітних вправ та елементів.  Є.Рябов ознайомив з основними правилами гри в баскетбол 3х3.












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget