Миколаївський НАУ допомагає старшокласникам у виборі професії!


Із привітанням початку нового навчального року та профорієнтацією для учнів 11-го класу завітала кафедра обліку і оподаткування Миколаївського НАУ до ЗОШ №16 м. Миколаєва. Така співпраця університету і загальноосвітнього закладу є постійною і дієвою. Директор ЗОШ №16 Т.О. Варвянська завжди з турботою ставиться до професійного майбутнього випускників і разом із класними керівниками підтримують інформування старшокласників щодо можливостей отримання ними вищої освіти.

Наразі важливими питаннями для розгляду з учнівською молоддю, класним керівником Т.М. Єгоровою та доцентом кафедри обліку і оподаткування Л.А. Козаченко стали питання підготовчих курсів у Миколаївському НАУ та вибору предметів для складання ЗНО-2022. 

Найбільшого обговорення викликала тема переваг навчання у Миколаївському національному аграрному університеті. Випускникам шкіл університет пропонує отримати вищу освіти за освітніми ступенями «молодший бакалавр» та «бакалавр». 

Різноманіття спеціальностей, що пропонує отримати МНАУ, дозволить молоді стати професіоналами у різних сферах, зокрема: управління і адміністрування; інформаційні технології; автоматизація і приладобудування; електрична інженерія; ветеринарна медицина; сфера обслуговування; публічне управління та адміністрування; аграрні науки та продовольство; архітектура та будівництво. 

Зичимо одинадцятикласникам успішного навчального року та в майбутньому отримати вищу освіту за улюбленою професією!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget