Екскурсія по туристичному маршруту «Солодкий шлях»!

16 вересня 2021 року здобувачів вищої освіти групи ТУР (мб) 2/1, ТУР (мб) 1/1 та ТУР 1/1 спеціальності 242 «Туризм» опрацювали розроблений, у співпраці з викладачами університету, туристичний маршрут «Солодкий Шлях».



Розроблений маршрут є цікавим та пізнавальним для відвідувачів, оскільки складається з трьох локацій: «Лавандове поле», Навчально-виробнича пасіка Миколаївського НАУ та Зона аероапіооздоровлення.

На початку маршруту здобувачі вищої освіти змогли насолодитися цвітом та ароматом квіток лаванди, а також зробити гарне фото на згадку. А вже на пасіці студентів чекали пасічники, які ознайомили з тонкощами виробництва меду. Після цікавої розповіді, студенти мали змогу спробувати неймовірно смачний соняшниковий мед.







Упродовж екскурсії в Зоні аероапіооздоровлення викладач кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу доц.Павлюк С.І. розповіла студентам про значення та переваги апітерапії. А здобувачі вищої освіти мали змогу, безпосередньо, спробувати процедуру аероапіооздоровлення. 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget