Дуальна освіта та її можливості


17 вересня доцент кафедри «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Лариса Вахоніна відвідала здобувачів вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки», які проходять дуальне навчання на філії кафедри ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

Головний інженер-енергетик Олександр Шундель відзначив позитивні результати впровадження дуальної освіти серед студентів Миколаївського національного аграрного університету, які навчаються та працюють на підприємстві, отримуючи безцінний досвід та професійні навички за своєю спеціальністю. На сьогоднішній день за дуальною формою освіти одночасно навчаються та працюють на ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" на різних посадах п’ятнадцять студентів.

Керівництво ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" зацікавлено у цілеспрямованих, активних, відповідальних студентах, які хочуть розпочати кар'єру на найпотужнішому теплопостачальному підприємстві Миколаєва, мати можливість рухатися кар’єрними сходинками, отримувати досвід та гідну заробітну плату! Талановита та активна молодь – це ті, хто їм потрібен. Підприємство пропонує офіційне працевлаштування, можливість суміщення навчання з роботою, шанс навчатися у кращих фахівців галузі теплоенергетики та електротехніки, а також надає досвід роботи з найсучаснішим обладнанням та технікою.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget