Сільський зелений туризм: від екскурсії до практики

24 вересня 2021 року здобувачі вищої освіти першого й другого курсів спеціальності 242«Туризм» та третього курсу спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу старшим викладачем Гавриловою О.В., доцентом Величко О.В. та доцентом Павлюк С.І. відвідали садибу сільського зеленого туризму – спортивно-розважальний центр «Істокі», що знаходиться у селі Петрово-Солониха Миколаївського району.

Під час зустрічі з власником садиби Семенковим Євгеном Анатолійовичем студенти дізналися про історію створення спортивно-розважального центру «Істокі», а також про основні напрямки діяльності. Так, на території комплексу, а це «Український хутір», «Кам'яний хаос» та «Італійський дворик» можна чудово провести час як з сім'єю, так і в компанії друзів. До послуг гостей човни, велосипеди, скалодром, футбольне поле, піші прогулянки і катання на конях, літній тематичний табір для дітей. Родзинкою садиби є маленький тактильний зоопарк, який буде цікавим не тільки дітям, а й дорослим.

Після екскурсії зеленою садибою здобувачі вищої освіти мали змогу поспілкуватися з Євгеном Анатолійовичем, який є зацікавленим саме у підготовці фахівців з зеленого та активного туризму. Крім того, він наголосив на певних компетентностях, якими на його думку, мають володіти майбутні робітники – знання історії, звичаїв, обрядів та традицій рідного краю та комунікабельність. Також Євген Анатолійович запросив студентів до співпраці на наступний рік, а також оголосив конкурс на кращий слоган та проспект для реклами літнього дитячого табору.

Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу дякує за чудову екскурсію та можливість ознайомитися з практичними аспектами сільського зеленого туризму.













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget