Вільний вибір освітніх компонентів!

На початку вересня на інженерно-енергетичному факультетів відбулася презентація дисциплін вільного вибору для здобувачів вищої освіти 1-го курсу початкового (короткий цикл) рівня спеціальності 208 «Агроінженерія», які будуть вивчати здобувачі у 20221-2022 н.р. На презентацію були запрошені заступник декана з навчальної роботи Д.Д. Марченко та гарант освіти В.А. Грубань.

Всім здобувачам вищої освіти було запропоновано скористатися правом на вибір і розбудову індивідуальної траєкторії навчання та обрати освітній компонент  виходячи з власних інтересів. Під час презентації вибіркових освітніх компонентів, викладачі відповідально надали інформацію щодо змісту тієї або іншої навчальної дисципліни в системі підготовки  висококваліфікованого фахівця. За результатами презентації кожен здобувач вищої освіти має визначитись з вибором та написати заяви про включення  обраних дисциплін в індивідуальний навчальний план на 2021-2022 н.р.

Здобувачі вищої освіти, обравши дисципліни, в яких вони самі найбільш орієнтовані, беруть активну участь у формуванні своєї освітньої траєкторії.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget