Проведення виїзного практичного заняття на ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

15 вересня зі студентами третього курсу спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» на базі філії кафедри «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» було проведені виїзні практичні заняття з дисциплін «Електричні машини» та «Електричні апарати». Заняття проводилися членами філії кафедри головним інженером-енергетиком Шунделем Олександром Вікторовичом та заступником директора з економічних питань Куценко Катериною Олександрівною і доцентом кафедри Вахоніною Ларисою Володимірівною на модернізованому об’єкті ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

На даному підприємстві студентам було представлене сучасне оновлене обладнання теплоелектростанції, яке забезпечує якісне постачання тепла, має велику економічну ефективність при використанні газу та електроенергії. Провідні фахівці ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» детально ознайомили студентів з використанням електричних машин та електричних апаратів при роботі об’єктів по постачанню тепла.

Кафедра «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» щиро вдячна членам філії кафедри ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» за співпрацю. 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget