Формування професійної компетентності фахівців з обліку і оподаткування: міжнародна конференція про актуальне та сучасне

 Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування на чолі із завідувачем кафедри д-ром екон. наук., професором Дубініною М.В. 16-17 вересня взяли участь у І Міжнародній науково-практичній конференції «Міжнародні тенденції формування професійної компетентності фахівців з обліку і оподаткування» на запрошення колег з Національного університету біоресурсів та природокористування України. 

У роботі конференції взяли участь більше 100 учасників, серед яких науковці з українських та зарубіжних університетів (Варшавський університет природничих наук, Університет ім. Яна Кохановського, Інститут агрономічних досліджень, Національний інститут економічних досліджень, Економічний університет у Братиславі, Карагандинський державний університет ім. академіка Є.А. Букетова, Бухарестський Університету ARTIFEX, Львівський торговельно-економічний університет, Національна академія статистики, обліку та аудиту, Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет «Львівська політехніка», Західноукраїнський національний університет,  ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана» та інші), практики, представники професійних організацій. Таку величезну аудиторію об’єднало одне актуальне питання – формування професійних компетентностей фахівців з обліку, аналізу, контролю та оподаткування в умовах світових інтеграційних процесів. Обмін думками, досвідом, перспективами з питань якості підготовки фахівців зі спеціальності «Облік і оподаткування», формування їхніх фахових компетентностей та професійної мобільності, який відбувся під час зустрічі, є безцінним! 

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування щиро вдячні організаторам конференції, особисто завідувачу кафедри обліку та оподаткування д-ру екон. наук, професору Гуцаленко Л.В., за запрошення та рівень проведення наукового заходу. А також сподіваються на подальшу плідну співпрацю з кафедрою обліку та оподаткування Національного університету біоресурсів та природокористування України з питань удосконалення освітнього процесу, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та підвищення якості підготовки здобувачів в межах договору про співпрацю та поза ним.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget