Результати співпраці з Південним офісом Державної аудиторської служби в Миколаївській області

У межах договору про співпрацю між Південним офісом Державної аудиторської служби  в Миколаївській області та Миколаївським національним аграрним університетом для здобувачів вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» 15 вересня проведено заняття головним державним фінансовим інспектором відділу контролю у сфері будівництва управління Південного офісу Остапенко Аллою Михайлівною.

За тематикою дисципліни «Публічні закупівлі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» та «молодший бакалавр» фахівцем-практиком висвітлено особливості роботи електронної системи Prozorro з демонстрацією основного її функціоналу, зокрема щодо розміщення оголошення про проведення закупівлі на електронному майданчику та  вибір предмету закупівлі замовником. Особливо цікавою для здобувачів була інформація  головного державного фінансового інспектора щодо тендерної документації та вимог до її розробки,  типових порушень під час проведення закупівель та оголошення переможця, що супроводжувалося значною кількістю запитань здобувачів. Під час заняття з представником  Південного офісу Державної аудиторської служби  в Миколаївській області також були висвітлено питання моніторингу закупівель через систему Prozorro.

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та науково-педагогічні працівники щиро вдячні керівництву Південного офісу Державної аудиторської служби  в Миколаївській області та особисто Аллі Михайлівні за співпрацю та сподіваються на її плідне продовження.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget