ВІЛЬНИЙ ВИБІР ДИСЦИПЛІН. ФОРМУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ОСВІТНЬОЇ ТРАЄКТОРІЇ

 У перші дні вересня на обліково-фінансовому факультеті відбулась презентація дисциплін вільного вибору для здобувачів вищої освіти 1-го курсу початкового рівня (короткого циклу), 1-го та 3-го курсів першого (бакалаврського) рівня та 1-го курсу другого (магістерського) рівня, які  будуть вивчати здобувачі у 2021-2022 н.р. 

Всім здобувачам вищої освіти було запропоновано скористатися правом на вибір і розбудову індивідуальної траєкторії навчання та обрати освітній компонент згідно з власними інтересами та запитами. Із загальноуніверситетським описом вибіркових освітніх компонентів можна ознайомитися на сайті університету на сторінці обліково-фінансового факультету, а також на сторінках кафедр та у середовище Moodle. Крім того, під час презентацій вибіркових освітніх компонентів, викладачі творчо та відповідально надали інформацію  щодо змісту та ролі тієї або іншої навчальної дисципліні в системі підготовки висококваліфікованого фахівця. Кожен викладач, який презентував свою дисципліну, підійшов до цього творчо та  відповідально.

За результатами презентацій кожен здобувач вищої освіти має визначитись з вибором та до 03 вересня написати заяви про включення обраних дисциплін в Індивідуальний навчальний план на 2021-2022 н.р.

Здобувачі вищої освіти, обравши дисципліни, в яких вони самі найбільш зацікавлені, беруть активну участь у формуванні своєї освітньої траєкторії. А наші викладачі, маючи вже певний досвід, готові змагатися за здобувачів вищої освіти, постійно вдосконалюючи зміст і тематику дисциплін, що пропонуються для вільного вибору.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget