Вітаємо із професійним святом директорів закладів загальної середньої освіти

    29 вересня 2021 року напередодні свята Дня працівників освіти у Миколаївському національному аграрному університеті відбулася урочиста подія. Ректорат університету привітав із професійним святом директорів закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва та Миколаївської області – людей, які виховують геніїв, відкривають двері у світ знань та будують фундамент майбутнього України.
    Ректор Миколаївського НАУ, академік В’ячеслав Сергійович Шебанін щиро подякував освітянам за плідну співпрацю із університетом та  привітав усіх із професійним святом: «Не знайти в цілому світі професії більш шляхетної і потрібної, ніж Ваша, тому що Ви формуєте основу успішного майбутнього молодого покоління незалежної і неподільної України. Дякуємо Вам за те, що сієте в душах дітей зерна мудрості і доброти!».
    Ректор із приємністю відзначив, що якість професійної підготовки у Миколаївському НАУ вчорашні випускники шкіл, а сьогодні – здобувачі вищої освіти підтверджують своїми здобутками та перемогами у всеукраїнських та міжнародних конкурсах наукових студентських робіт. Адже, за підсумками 2020-2021 року студенти університету здобули 73 перемоги у цих престижних змаганнях. За цим показником Миколаївський НАУ посідає третє місце в Україні.
    Керівники шкіл-партнерів університету відзначили високий рівень організації профорієнтаційної роботи із молоддю, завдяки чому випускники їхніх закладів впевнено обирають Миколаївський НАУ для здобуття престижних професій та побудови власного успішного майбутнього.

 










 

профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget