Учнівський зліт – «Лідери Миколаївщини»!

З метою сприяння гармонійному розвитку учнівської молоді, профілактики шкідливих звичок та формування лідерських якостей серед підлітків та молоді за ініціативи студентського самоврядування та за підтримки ректорату на базі Миколаївського національного аграрного університету з 17 до 19 вересня 2021 року проходив ІV учнівський зліт «Лідери Миколаївщини».
Активну участь у даному заході взяв і факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, запросивши до стін провідного закладу вищої освіти півдня України учнівських лідерів шкіл з Братської, Новомар'ївської, Констянтинівської, Мигійської, Сухоєланецької ОТГ та міста Вознесенська.
Учасникам заходу було запропоновано насичену пізнавально-розважальну програму, екскурсії університетом та всілякі тренінги, які сприяють формуванню лідерських якостей серед молоді.
Тож бажаємо учнівським лідерам обрати свій шлях, свою професію разом із Миколаївським національним аграрним університетом. До зустрічі в провідному закладі вищої освіти півдня України!














Заступник декана з ВР доц. О.І. Каратєєва

 

факультет ТВППТСБ,виховна робота,студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget