УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ «СИСТЕМА НАССР – КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ»

Сьогодні законодавство України щодо безпечності харчових продуктів вимагає від операторів ринку, які задіяні в харчовому ланцюгу, розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю у критичних точках.
21 вересня 2021 року НПП кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Миколаївського НАУ професор Людмила Патрєва, доценти Олексій Стародубець, Ганна Коцюбенко, асистенти Ірина Люта та Ірина Каницька взяли участь у вебінарі на тему:«Система НАССР – коротко про головне».
З вітальним словом виступила та відкрила вебінар директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Ірина Романенко. З доповіддю на тему: «Важливість впровадження системи управління безпечності харчових продуктів (НАССР) в закладах громадського харчування в освітніх установах» виступив декан факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ, доктор с.-г. наук, професор Михайло Гиль. Під час вебінару представники ДП «Миколаївстандартметрологія» надали учасникам зустрічі багато інформації щодо законодавчих та основних вимог системи НАССР при впровадженні та в процесі її поліпшення на підприємствах, які здійснюють діяльність з виробництва, зберігання, постачання, реалізації харчової продукції та в закладах громадського харчування.
Дякуємо організаторам за корисні знання та співпрацю!





Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget