Спільна науково-дослідна робота факультету агротехнологій МНАУ з УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого та ТОВ «Лозівські машини»

Відповідно до програми проведення науково-дослідної роботи з УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого з метою визначення ефективності використання на першому стерньовому обробітку грунту дослідних зразків ґрунтообробних знарядь бренду «LOZOVA MACHINERY» на дослідному полі Миколаївського національного аграрного університету (с. Благодарівка, Миколаївського району, Миколаївської області) було продовжено дослідження з наявністю пожнивних решток рослин соняшнику.
Науково-педагогічні працівники кафедр факультету агротехнологій (рослинництва та садово-паркового господарства; виноградарства та плодоовочівництва; землеробства, геодезії та землеустрою; ґрунтознавства та агрохімії) разом зі студентами відбирали зразки для проведення лабораторних аналізів з інтенсивності розкладання рослинних решток, ступеню збереження активності ґрунтової біоти, схожість падалиці та насіння бур’янів, структури грунту.
Дякуємо науковцям УкрНДПІВТ ім. Л. Погорілого та головному конструктору ТОВ «Лозівські машини Інноваційний центр» Гриненко О. А. за плідну співпрацю.








Деканат факультету агротехнологій
Кафедра рослинництва та СПГ


 

факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget