Проведення майстер-класів у межах програми «PROFISTAR»

Учні та майбутні абітурієнти МНАУ, беручи участь в учнівському зльоті «Лідери Миколаївщини» 18.09.2021 року під час проведення майстер-класів у межах програми «PROFISTAR», навчалися проводити дегустацію молочної продукції.
Під керівництвом завідувача кафедри ТПССПТ професора Підпалої Т.В., доцента Крамаренка О.С., асистента Шевчук Н.П. і завідувача лабораторій Мішуровської А.І. учнівська молодь опанувала основи дегустаційної справи.
Так, учнівська молодь об’єктивно оцінювала органолептичні властивості йогуртів та сиркових виробів – смак, аромат, консистенцію, колір, зовнішній вигляд та пакування.
Отриманні навички можуть бути використанні для визначення найкращої рецептури при виробництві і реалізації різноманітного асортименту молочної продукції України.





Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget