Практична підготовка здобувачів вищої освіти СВО «Магістр» спеціальності 201 «Агрономія»

Практична підготовка здобувачів вищої освіти СВО «Магістр» спеціальності 201 «Агрономія» є невід’ємною складовою підготовки фахівців. На практичну підготовку відводиться 540 годин освітньої програми, що становить 20%.
Студенти факультету агротехнологій мають унікальну можливість проходити навчально-науково-дослідні практики як у Навчально-науково-практичному центрі Миколаївського НАУ, провідних господарствах, так і в науково-дослідних установах України, з якими підписано договори про співпрацю.
Так, у період із 17 травня по 23 липня 2021 року студент факультету агротехнологій СВО «Магістр» Бондаренко Дмитро проходив навчально-наукову-дослідну практику в Селекційно-генетичному інституті – Національному центрі насіннєзнавства та сортовивчення (СГІ-НЦНС) м. Одеса під керівництвом директора Соколова В’ячеслава Михайловича та насіннєзнавця відділу кукурудзи Сєрікова Володимира Олексійовича.
Студент мав можливість ознайомитися із особливостями селекційного процесу та насінництва як кукурудзи, так і інших сільськогосподарських культур, зокрема пшениці та ячменю озимих, ячменю ярого, зернобобових культури тощо.
Щиро дякуємо керівництву Селекційно-генетичного інституту за співпрацю!

 








факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget