Підсумки проведення учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини 2021»

Другий день учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини» був  дуже насиченим пізнавальними та розважальними заходами. Так, 18 вересня учнівська молодь Миколаївщини мала можливість детальніше ознайомитися із навчальною, науковою, виховною, матеріально-технічною базою університету. Учням було проведено презентаційну програму «Знайомтесь – МНАУ».

Чудовою можливістю обміну досвідом, корисною інформацією стало спілкування зі студентською елітою під час засідання учнівського самоврядування за участю представників студентського самоврядування університету. Впродовж конструктивного діалогу було обговорено важливі та нагальні питання діяльності та ролі учнівського самоврядування у житті школи. Після засідання учнівська та студентська молодь, за доброю традицією, разом висадили троянди у внутрішньому дворику університету.

Багато цікавого та корисного молодь дізналася під час майстер-класів у межах програми «PROFISTAR», тренінгів «SMM-фахівець із нуля або як почати заробляти в Instagram?» та «Лідерство», протягом яких було розкрито питання мотивації, досягнення цілей, розкриття лідерських якостей, пошуку інтересів, які приноситимуть прибуток.

Чудовою можливістю для учнівських лідерів продемонструвати свою фізичну підготовку була участь у спортивних змаганнях із різних видів спорту. Молодь завзято боролася за перемогу та показувала високі результати, доводячи невмирущу істину, що підтримка здорового способу життя – це запорука щасливого та повноцінного майбутнього. 

Під час урочистого закриття заходу було підбито підсумки та нагороджено найактивніших учасників у певній номінації. 

Кожному учаснику зльоту було приділено максимум уваги, аби кожен хоч на мить відчував себе частинкою великої дружної родини МНАУ. Запрошуємо усіх випускників 9 та 11-их класів наступного року стати здобувачем вищої освіти та відчути особисто на собі всі переваги навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.
































 

виховна робота,студентське самоврядування мнау,учнівський зліт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget