«Ніка-Тера» сприяє професійному становленню майбутніх фахівців Миколаївського НАУ

27 вересня 2021 року здобувачі вищої освіти ІІ та ІІІ курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології СВО «Бакалавр» спеціальностей 162 - «Біотехнології та біоінженерія», 204 - «Технологія ВППТ» відвідали підприємство ООО МСП «Ніка-Тера».
Здобувачі вищої освіти ознайомилися з усіма ланками технологічного процесу перевантажувального терміналу для перевалки зернових та олійних культур, таких як кукурудза, пшениця, ріпак, ячмінь, соняшник. Зі здобувачами вищої освіти спілкувалися головні спеціалісти підприємства. Показали сучасну лабораторію і проінформували про роботу сучасного обладнання та автоматизованого методу прийому та відбору середніх проб зерна для проведення аналізу із визначення якості зерна.
Виїзне заняття для студентів проходило із метою підвищення рівня практичної складової в підготовці фахівців для роботи в аграрному секторі нашої країни. Оглядаючи підприємство, студенти з цікавістю знайомилися з кожним його об’єктом і виробничим процесом.
Наприкінці зустрічі задоволені студенти подякували за пізнавальну екскурсію та зазначили, що отримали дуже цінний досвід, що може зіграти велику роль у їхньому професійному становленні.






Кравченко ОленаОлександрівна, к. с.-.г. н., доцент,
заст. зекана з НДР факультету ТВППТСБ

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget