МАЙБУТНІХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ ТА БАКАЛАВРІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ТУРИЗМ", РАДО ПРИЙНЯЛИ У РОДИНУ ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ

    Традиційно, день 1 вересня урочистий для  викладачів  Університету та особливо  хвилюючий для 1-го курсу, адже вони починають новий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання та самостійного життя. Сьогодні щирі привітання, добрі побажання щедро лунали і для майбутніх молодших бакалаврів та бакалаврів зі спеціальності "Туризм", яких радо прийняли  у  родину факультету менеджменту!
    Вже в перший день студенти ознайомилися з етичними принципами здобувача вищої освіти Миколаївського НАУ,  взяли на себе зобов'язання дотримуватися норм академічної доброчесності, пройшли вступне тестування для визначення рівня володіння іноземною мовою, що допоможе реалізувати індивідуальний підхід при вивченні обраної мови.
    Куратор І.В. Гончаренко, доктор економічних наук, професор, профессор кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, ознайомила студентів зі структурою Університету, організацією навчального процесу, відповіла на усі поставлені запитання.
    Отже, шлях до  підкорення нових  вершин  розпочато успішно, а далі сили духу, здоров’я і натхнення нехай  вистачить, щоб цей навчальний рік пройшов  плідно та корисно.



факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget