Бакалаври із харчових технологій набувають практичних навичок в умовах виробництва

На базі Миколаївського національного аграрного університету діє центр громадського харчування, в умовах якого організовано проведення практичних занять із здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Теоретичні знання із дисциплін «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», «Кухні країн світу», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Технологічне обладнання», «Технологія української кухні» здобувачі закріплюють, виконуючи технологічні процеси із підготовки сировини; тіста до випікання хлібобулочних виробів; м’яса та фаршів для виготовлення напівфабрикатів; консервування плодів та овочів. Практичні фахові компетенції здобувачі вищої освіти набувають під керівництвом директора центру громадського харчування В.П. Білоус, яка зазначає відповідальність та працездатність здобувачів під час виконання різних технологічних процесів.
Бажаємо здобувачам вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології» успіхів у набутті професійних компетенцій. 









Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget