37-й навчальний рік факультетом ТВППТСБ розпочато

Традиційна урочиста зустріч першокурсників із факультетом відбулася 1 вересня 2021 року. 142 бакалаври й молодші бакалаври та 50 магістрів, а також 25 осіб скороченої програми навчання почали власну професійну підготовку за 5-ма спеціальностями. Звісно, декан факультету – професор Михайло Гиль у своїй промові ознайомив здобувачів із закладом вищої освіти, із факультетом, із стейкхолдерами й філіями на виробництві та багато іншого, а також вручив залікові книжки. Було прийнято присягу та з уст студентського декана – Надії Прасової молодь першого курсу познайомилися із студентським товариством, свободами, правами та обов’язками студентів. Цінну інформацію було надано і доцентом Русланом Трибратом щодо освітнього процесу, а доцент Олена Каратєєва розкрила можливості розвитку першокурсників у спортивних секціях та мистецьких студіях, особливостях дозвільної роботи та інституту кураторів. Методичні підходи в організації освітнього процесу, особливо для першокурсників, пояснив доцент Олександр Стародубець, а доцент Олена Кравченко запросила студентів до розвитку їх наукових здібностей у наукових гуртках, окреслила основну парадигму єднання освіти й бізнесу через науку.
Одразу після урочистостей та пам’ятного фотографування біля навчального корпусу першокурсники мали час успішно працювати з кураторами, адже вже завтра в них починаються лекційні заняття, той шлях, заради якого вони вступили до Миколаївського НАУ.
Отже посвята до студентського товариства відбулася й освітній процес знов запущено за чинним розкладом і викладачі приступили до своїх прямих, основних обов’язків.
Життя продовжується і країна в очікуванні, зрозуміло, через певний проміжок часу, взяти молоді таланти у бізнес-середовище, виробництво, яке слід розбудовувати й удосконалювати новими талановитими фахівцями.
У добру путь Вам, шановні першокурсники, звершення ваших мрій!

















Деканат факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget