Онлайн-конкурс «Улюблений викладач» – МНАУ у ТОП-20!


Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета «Все про бухгалтерський облік» креативно супроводжує життя професійних бухгалтерів та здобувачів вищої освіти! 

Так, після чарівного конкурсу «Спіймай ноту», де взяли участь 23 і стали переможцями 12 здобувачів вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету, професійна газета оголосила онлайн-конкурс «Улюблений викладач». Здобувачам зі всєї України запропоновано було проголосувати за улюбленого викладача. Основною метою Конкурсу стало сприяння підвищенню позитивного іміджу викладачів закладів вищої освіти. Здобувач, який висував претендента на участь у конкурсі, зобов'язаний був залишити інформацію про себе (ПІБ, контактний номер телефону, електронну адресу, назву, рівень акредитації та місце знаходження ЗВО), що надавало конкурсу відкритості та прозорості. 

У підсумку – наш Миколаївський національний аграрний університет університет у ТОП-20 двічі! Дякуємо здобувачам за участь у конкурсі й обіцяємо надалі професійно зростати, удосконалювати педагогічну майстерність та бути гарним прикладом для найкращих здобувачів вищої освіти – здобувачів Миколаївського національного аграрного університету!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget