Всеукраїнська стратегічна сесія з цифрової трансформації у межах Всеукраїнського серпневого Форуму «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху»


На базі Миколаївського національного аграрного університету відбувається Всеукраїнська стратегічна сесія з цифрової трансформації у межах Всеукраїнського серпневого Форуму «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху».

18-19 серпня 2021 року в межах Всеукраїнського Форуму в місті Миколаєві розпочато дводенну Всеукраїнську стратегічну сесію «Цифрова трансформація шкільної освіти: від проблематики до рішень». Миколаївський національний аграрний університет є одним із майданчиків для проведення заходу.

Сьогодні, 19 серпня, у навчальному корпусі Миколаївського національного аграрного університету продовжено роботу Всеукраїнської стратегічної сесії. У Форумі взяли участь голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім, його заступники Олександр Трайтлі та Роман Пашнєв, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, заступник Міністра освіти і науки України Артур Селецький, директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Алла Веліховська, ректор Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Шебанін, представники Міністерства освіти і науки України, Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради, Миколаївського національного аграрного університету та багато інших. 

Захід розпочато із підписання Меморандуму щодо модернізації інфраструктури Новоодеського аграрного ліцею в межах реалізації програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної людини».

Під час вітального слова Віталій Кім зауважив, що освічене суспільство – це завжди запорука прогресу. Очільник області зазначив, що будь-які виклики в освіті, які наразі перед нами постають, можна вирішити, якщо є три складові: гроші, людський ресурс та час. Також Віталій Кім щиросердно привітав присутнього на заході срібного призера Олімпіади в Токіо Парвіза Насібова та подякував його тренерові.

Під час вітального слова заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький окреслив плани на новий навчальний рік щодо цифрової трансформації освіти.

Приєдналися до участі у форумі за допомогою онлайн-зв’язку  Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, який від імені Президента України Володимира Зеленського привітав учасників заходу, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Ректор Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Шебанін ознайомив учасників заходу із навчальною, науковою, освітньою діяльністю, перспективами подальшого розвитку задля професійного зростання випускників університету.














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget