Спортивно-розважальний захід за ініціативи ректорату Миколаївського національного аграрного університету


Традиційно, перед початком нового навчального року, за ініціативи ректорату Миколаївського національного аграрного університету відбувся спортивно-розважальний захід, що сприяє популяризації здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в університеті – спартакіада «Здоров’я». Цього року у спартакіаді взяли участь 7 команд – по команді з кожного факультету, команди Технолого-економічного коледжу й адміністративно-господарської частини.

Із 27-29 серпня 2021 року даний спортивний захід зібрав науково-педагогічних працівників і співробітників університету на базі відпочинку «Sportium», яка розташована на Чорноморській косі курорту Очаків. Спартакіада передбачала низку розважальних заходів, з-поміж яких: батл команд "Ми єдина родина", дискотека, рибна ловля, аквапарк та інші. Усі команди завзято боролися та йшли до перемоги, а за підсумками змагань із різних видів спорту, зокрема з футбоулінгу, баскетбольних кидків, естафет на воді, доміно, шахів, дартсу було визначено переможців:

  • ІІІ місце – адміністративно-господарська частина
  • ІІ місце – обліково-фінансовий факультет
  • І місце – Технолого-економічний коледж

Колектив Миколаївського національного аграрного університету вкотре довів свою активну життєву позицію та підтвердив своє прагнення жити яскравим насиченим життям, наповненим новими подіями й звершеннями, перемогами!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget