Навчальна практика з бухгалтерського обліку для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр»

 Два тижні навчальної практики з бухгалтерського обліку для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр» були спрямовані на закріплення у них системи знань про обрану спеціальність та формування первинних навичок  формування обліково-аналітичної інформації для ефективного управління діяльністю підприємства.

Під час навчальної практики було заплановано спілкування із зовнішніми стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування». Так, 21-22 липня здобувачі вищої освіти відвідали Головне управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області, де їх ознайомили з особливостями діяльності служби, її функціями та завданнями. З метою підтвердження необхідної наявності компетентностей, якими мають володіти майбутні фахівці, для наших здобувачів провели екскурсію для ознайомлення з особливостями роботи основних відділів служби. Зауважимо, що це далеко не перші сумісні заходи як результат нашої плідної співпраці із стейкхолдерами, яку обов’язково буде продовжено під час освітнього процесу. 

Також одним із питань кураторської години та наукового гуртку з бухгалтерського обліку буде питання щодо обговорення результатів проходження навчальної практики та особистих вражень здобувачів. 









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget