Видавництво навчального посібника «Соціальна відповідальність»

Останніми десятиліттями роль соціальної відповідальності в світовому масштабі постійно зростає, набуваючи значного впливу на соціально-економічний розвиток та динаміку, формується нова парадигма результативного функціонування суспільства, яка базується не на максимізації прибутку, а на відповідальному поводженні до основних груп стейкхолдерів. Саме тому колективом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Миколаївського НАУ (Н.М. Сіренко, Т.І. Лункіною, А.В. Бурковською) підготовлено навчальний посібник «Соціальна відповідальність».
У даному посібнику висвітлено основні аспекти теорії та практики формування і розвитку соціальної відповідальності у сучасних умовах. Навчальний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми з дисципліни «Соціальна відповідальність» для здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і факультету менеджменту спеціальностей 051 «Економіка» та 281 «Публічне управління та адміністрування».
Посібник є результатом багаторічного наукового пошуку, тому стане у нагоді здобувачам вищої освіти, науковцям,  представникам органів державної влади та підприємств, іншим стейкхолдерам для вивчення теоретичних засад соціальної відповідальності та впровадження їх у практичну діяльність.



 

обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget