Святкування Дня Незалежності України

З нагоди Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності України колектив Миколаївського національного аграрного університету взяв участь у проведенні урочистостей на рівні міста. Так, у п’ятницю 20 серпня представники професорського-викладацького складу та студентського самоврядування взяли участь у зустрічі керівників міста та області. Студентський та професорсько-викладацький колективи Миколаївського національного аграрного університету було нагороджено Відзнакою Миколаївської міської ради та Миколаївської обласної державної адміністрації за значний внесок у розвиток молодіжної політики міста Миколаєва, а науково-педагогічних працівників університету Олександра Шаріна та Світлану Горбач та педагогічних працівників Технолого-економічного коледжу Інгу Пелипканич та Ірину Чорномиз було відзначено Почесними грамотами Миколаївської міської ради та Подяками Миколаївської обласної державної адміністрації.


23 серпня проректор з виховної роботи Наталія Шарата та декан факультету культури і виховання Михайло Димитров взяли участь у загальнообласній патріотичній акції «Прапор єднання» у Сквері Юних героїв.



Учасники культурно-мистецького центру «Експромт» взяли участь у гала-концерті переможців відкритого міського конкурсу героїко-патріотичної пісні й танцю та здобули перемогу у номінації «Ансамблі та великі форми» – диплом ІІ ступеня, у номінації «Сольне виконання» - диплом ІІ та ІІІ ступенів.

24 серпня колектив Миколаївського національного аграрного університету представив свої досягнення на головні вулиці міста Соборній під час святкування 30-річчя Незалежності України.




виховна робота,факультет культури і виховання,студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget