Презентація вибіркових компонент здобувачам спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітнього ступеня «Магістр»

30 серпня 2021 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування була організована зустріч із здобувачами вищої освіти 1 курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», на якій здобувачі мали можливість ознайомитися із вибірковими компонентами І семестру 2021-2022 навчального року.
До переліку вибіркових компонент освітньої програми 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», які викладаються кафедрою фінансів, банківської справи та страхування у 1 семестрі 2021-2022 н.р., віднесені: «Фінансовий контролінг», «Фінансова безпека», «Проєктне фінансування», «Актуарні розрахунки та андеррайтинг у страхових компаніях».
Викладачі кафедри ознайомили здобувачів із особливостями кожної вибіркової компоненти, а саме: метою її  вивчення, змістовним наповненням, програмними результатами навчання, компетентностями, порядком та критеріями оцінювання.
Реалізація особистісного потенціалу та формування професійних навичок  – це запорука професійного успіху в майбутньому! Йдемо разом до успішного майбутнього!





обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget