Меморандум про співпрацю

28 липня 2021 року між Миколаївським національним аграрним університетом та Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» було заключено Меморандум про співпрацю.
Метою Меморандуму є запровадження нової магістерської програми «Агрокебети» в провідних аграрних навчальних закладах України, сприяння підготовці фахівців і керівників агропідприємств,поширення інноваційних та провідних знань, а також навичок у галузі сільського господарства та менеджменту, підвищення ефективності та якості освітнього процесу. Обидві сторони погодилися заснувати та розвивати поетапну академічну співпрацю з метою сприяння освітньому та науковому обміну між адміністрацією, викладачами, науковцями,студентами та персоналом через спільні проєкти, програми та інші види діяльності.
Від Миколаївського національного аграрного університету присутнім на підписанні Меморандуму був професор кафедри рослинництва та садово- паркового господарства Федорчук М.І.
Дякуємо Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» в особі президента Алекса Ліссітси за довіру та майбутню співпрацю.












факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget