МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, ПРИСВЯЧЕНА 30-РІЧЧЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ «Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти»

Завдяки злагодженій праці науково-педагогічних працівників кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та декана факультету менеджменту доктора економічних наук, професора О.В. Шебаніної 23-24 червня 2021 р. було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти», яка присвячена 30-річчю Незалежності України у заочній формі.

Організаторами проведення конференції також були: Міжрегіональне управління національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь, Миколаївський регіональний центр підвищення кваліфікації, Шевченківська сільська рада Вітовського району Миколаївської області, Краківський економічний університет (Польща), Відземський університет прикладних наук (Латвія), Науково-технічна організація «Теадмус» (Естонія), Подільський державний аграрно-технічний університет, ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

87  науковців, аспірантів, здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, представників органів державного і місцевого самоврядування з різних куточків України та країн ЄС висвітили основні здобутки 30-річчя Незалежності України за такими тематичними напрямами:

- історія становлення місцевого самоврядування в незалежній Україні;

- реформи в Україні;

- тенденції у сфері регіонального розвитку України;

- правове, освітнє, наукове та інформаційне забезпечення розвитку територіальних громад;

- збереження та популяризація історико-культурної спадщини;

- впровадження механізмів ефективного використання фінансових, земельних, майнових та інших ресурсів громад;

- партисипативна модель розвитку територіальних громад;

- публічні послуги та соціальний профіль територіальних громад;

- підприємницька та міжнародна діяльність, транскордонне та міжмуніципальне співробітництво, державно-приватне партнерство.

Кожен з учасників конференції отримав Сертифікат із зазначенням обсягу підвищення кваліфікації (15 годин – 0,5 кредита ECTS).

Кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки дякує співорганізаторам і учасникам за активну участь і вітає всіх із 30-річчям незалежності України!


факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget