Забезпечення якості вищої освіти Миколаївського НАУ через вдосконалення освітніх програм

 Сучасні тренди щодо управління якістю вищої освіти і забезпечення якості реалізації освітніх програм Миколаївського національного аграрного університету були обговорені 30 червня 2021 року на семінарі «Вимоги до формування та етапи складання Відомостей самооцінювання освітніх програм». Учасниками семінару були декани факультетів, представники внутрішньої системи забезпечення якості і гаранти та члени груп забезпечення освітніх програм. Серед ключових питань, які були обговорені в межах семінару, були  такі: підходи до розробки і моніторингу освітніх програм; особливості врегулювання питань академічної доброчесності в освітньому середовищі; роль стейкхолдерів у формуванні та реалізації освітніх програм; етапи акредитаційної процедури; основні вимоги до формування Відомостей самооцінювання та ін.

Упродовж семінару було розглянуто критерії Відомостей самооцінювання освітніх програм та їх змістовне наповнення. Конструктивний діалог гарантів освітніх програм і представників внутрішньої системи забезпечення якості університету надав можливість отримати відповіді на запитання, які стосуються якісної реалізації освітніх програм.

Зустрічі такого формату надають можливість сприяти розвитку та вдосконаленню якості освітніх програм і внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності у Миколаївському національному аграрному університеті.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget