Продовжуємо рубрику «Наші випускники»


Сьогодні ми знайомимо наших читачів з одним з найкращих та найвідоміших наших випускників – Дмитром Володимировичем Хуторним. Дмитро Володимирович народився 17 жовтня 1978 року в м. Миколаєві. У 1996 році закінчив гуманітарну гімназію №2. І вже під час навчання у гімназії Дмитру Володимировичу стали цікавими таємниці бухгалтерського обліку. Тому, під час навчання в випускному класі гімназії, він на «відмінно» закінчив Миколаївський учбовий центр Міністерства статистики України та здобув кваліфікацію «Бухгалтер промислового підприємства». У цьому ж році вступив до Миколаївського державного сільськогосподарського інституту на економічний факультет. А у 2001 році закінчив Миколаївську державну аграрну академію за спеціальністю «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію «Економіст з бухгалтерського обліку і фінансів». 

У подальшому професійному житті важливу роль зіграв приклад найближчої людини Дмитра Володимировича – його мами Світлани Юріївни, яка також пройшла значний шлях професійного зростання від економіста Обласного фінансового управління миколаївської області до сертифікованого аудитора. Перше знайомство з аудитом саме Дмитра Володимировича відбулось у 1998 році, коли, ще під час навчання в інституті, він почав працювати бухгалтером-аудитором в одній з аудиторських фірм м. Миколаєва. По закінченню академії він працював на посадах бухгалтера, аудитора, головного бухгалтера приватних суб'єктів господарювання. Дмитро Володимирович є справжнім професіоналом, тому не припиняв та не припиняє навчатися. Так, у 2006 році вже під час роботи головним бухгалтером, закінчив Одеський національний університет імені І.І. Мечникова за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію «Юрист». 

З 2008 року Дмитро Володимирович почав працювати в аудиторській фірмі у м. Києві на посаді директора департаменту консалтингу. У липні 2012 року отримав сертифікат аудитора України. Сьогодні Дмитро Володимирович є директором з оподаткування ТОВ «ПКФ УКРАЇНА», сертифікованим аудитором, Віце-президентом Всеукраїнської професійної громадської організації  «Спілка аудиторів України», одним із засновників та ведучих професійного YouTube каналу «Спілка аудиторів України».

Дмитро Володимирович є автором значної кількості економічних та юридичних статей у фахових виданнях («Аудитор України», «Економіка, Фінанси, Право», «Довідник економіста», «Податки та бухгалтерський облік», «Фінансовий директор», «Адвокат бухгалтера» та інших), а також неодноразово брав участь у зустрічах міжнародних асоціацій з питань розвитку аудиту та консалтингу та неодноразово нагороджувався почесними грамотами й іншими відзнаками громадських та професійних організацій України. А ще Хуторний Дмитро Володимирович із великим задоволенням бере участь в освітньо-наукових заходах нашого університету, зокрема у відкритих лекційних заняттях для здобувачів МНАУ та університетів інших країн, у проведенні практичних занять, в організації та проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту», у зібраннях з нагоди закінчення навчання, круглих столах, конференціях, наукових гуртках, активним рецензентом освітніх програм зі спеціальності «Облік і оподаткування». Дмитро Володимирович є та назавжди залишиться випускником Миколаївського національного аграрного університету!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget