Зустріч студентів факультету менеджменту з представниками ГУ ДПС у Миколаївській області

На факультеті менеджменту триває навчальна практика «Правове регулювання господарської діяльності» для здобувачів вищої освіти другого року навчання. Тому в межах цього процесу 30 червня 2021 року на запрошення кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки було проведено відкриту лекцію представниками ГУ ДПС у Миколаївській області.
Перша частина виступу була присвячена загальним теоретичним аспектам правового регулювання господарської діяльності. До слова був запрошений начальник відділу супроводження судових спорів за позовами органів ДПС управління супроводження судових справ Майстренко Павло Сергійович.
Щодо питання працевлаштування молодих фахівців на державну службу, шляхи проходження кар’єрного росту та переваг роботи на державній службі, взяла слово постійний стейкхолдер університету в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Купчишина Ольга Анатоліївна.
Зустріч відбулася на високому організаційному рівні, із застосуванням мультимедійних засобів, а головне, з користю для наших студентів.
Дякуємо запрошеним за плідну співпрацю. Маємо надію на подальшу роботу.





 

факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget