Зустріч із представником Управління ДМС у Миколаївській області

06 липня 2021 року в розрізі навчальної практики «Правове регулювання господарської діяльності» на зустріч зі здобувачами вищої освіти факультету менеджменту завітав заступник начальника Управління ДМС у Миколаївській області Шаталов Евген Альбертович.
Доповідач відзначив, що Державна міграційна служба України (ДМС) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ і який реалізує державну політику у сфері міграції (імміграції та еміграції), у тому числі протидії нелегальній (незаконній) міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів.
Бесіда пройшла в активному спілкуванні, у форматі запитання-відповідь. Здобувачів цікавили питання щодо набуття громадянства та їх скасування, порядку видачі дозволу на імміграцію, питань трудової міграції та питань, пов’язаних із навчанням в Україні іноземців та осіб без громадянства. Піднімалося питання реалізації державної політики у сфері волонтерської діяльності щодо надання допомоги біженцям, порядку набуття громадянами такого статусу на території України. Говорилося про послуги з видачі електронного цифрового підпису в установленому законодавством порядку та багато інших питань.
Загалом, час зустрічі сплинув швидко, адже вона була цікавою та корисною. Кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки вдячна Євгену Альбертовичу за участь в кафедральному заході, та має надію на подальшу плідну співпрацю.



факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget