Виробнича практика

Згідно з навчальними планами здобувачі вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія» 3-го курсу проходять виробничу експлуатаційно-ремонтну практику в сільськогосподарських підприємствах на базі Науково-навчального виробничого центру Миколаївського НАУ. Під час її проходження вони знайомляться з сільськогосподарською технікою у робочих умовах.
Особливий інтерес викликають сільськогосподарські машини вітчизняного виробництва. Так, здобувачі вищої освіти під керівництвом к.фіз.-мат.н., доцента О.О. Лимаря ознайомилися із ґрунтообробними машинами LozovaMachinery (м. Харків). Під час практичних занять вони виконували заміну робочих органів дискових борон-лущильників «Дукат». Дані машини призначені для стернової обробки. Вони забезпечують інтенсивне перемішування ґрунту та рослинних решток на глибину до 14 см. Конструкція ресорної стійки цієї дискової борони-лущильника забезпечує зниження тягового опору та витрату палива не менше ніж на 20%. Вони забезпечують впровадження ресурсо- та енергозберігаючих технологій, що особливо актуально в умовах кліматичних змін.
Таким чином здобувачі вищої освіти доторкнулися до сучасних сільськогосподарських машин, що сприятиме їх формуванню, як висококласних фахівців.





інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget