Результативне партнерство та співпраця між закладами вищої освіти


За підсумками Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти отримали призові місця – Диплом І ступеню, Диплом ІІІ ступеню. Наукові керівники – науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування.  Здобувачі вищої освіти – Сарницька Дар’я та Мірошин Назар.
Наукові роботи на конкурс було підготовлено спільно зі здобувачами вищої освіти Національної академії статистики, обліку та аудиту та Євпропейським Інститутом подальшої освіти (Словацька Республіка), Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут», Карагандинським державним університетом імені академіка Є.А. Букетова (Республіка Казахстан).
Протягом навчального року учасники освітнього процесу закладів вищої освіти брали активну участь у проведенні спільних освітньо-наукових заходів із застосуванням дистанційних технологій.
Досвід партнерства між закладами вищої освіти доводить результативність співпраці у освітньо-наукових заходах формального, неформального та інформального характеру. Дякуємо науково-педагогічним працівникам та здобувачам за результативне партнерство.


Деканат обліково-фінансового факультету


обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget