Партнерство у сфері практичної підготовки здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету


Проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти є обов’язковою складовою виконання програмних результатів навчання здобувачами вищої освіти освітньо-професійних програм. У літній період здобувачі вищої освіти проходять практичну підготовку з метою набуття необхідних практичних вмінь відповідно до обраного фаху. Здобувачі вищої освіти мають можливість проходити практичну підготовку у бюджетних установах та організаціях, страхових компаніях, банківських установах, підприємствах різних сфер і галузей діяльності. Розширено співпрацю із зовнішніми стейкхолдерами з метою проведення практичної підготовки спільно із територіальними об’єднаннями – ОТГ.   

З урахуванням особливостей освітніх програм здобувачі вищої освіти факультету проходять практичну підготовку в аграрних підприємствах, що дозволяє набути необхідних фахових вмінь з урахування  галузевої специфіки.

Багаторічний досвід співпраці з аграрними підприємствами доводить результативність спільної підготовки здобувачів вищої освіти, так як дозволяє сформувати необхідні компетентності, у тому числі щодо соціальних навичок. Більшість роботодавців визначають потребу поєднання фахових здібностей – Hard Skills та соціальних навичок – Soft Skills, які дозволяють забезпечити підготовку фахівця, здатного до виконання універсальних навичок. Сучасний бізнес та потенційні роботодавці зорієнтовані на універсальні навички випускника, а саме:  взаємодія з людьми, гнучкість розуму, емоційний інтелект, уміння формувати власну точку зору, критичне мислення, комплексне розв'язання проблем, а також уміння слухати та запитувати, креативність особистості. 

Здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету мають можливість не лише проходити практичну підготовку в умовах виробництва, а й брати участь у спільних освітньо-науково-практичних заходах, проходити стажування в умовах виробництва, дуального навчання та працевлаштовуватися відповідно до обраного фаху.

Дякуємо усім зовнішнім стейкхолдерам освітніх програм за можливість проводити спільну підготовку здобувачів вищої освіти різних освітніх рівнів – від молодших бакалаврів до магістрів.


Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget