Навчальна практика «Годівля тварин»

На базі філії «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» м. Миколаїв у період із 05.07.2021 р. по 17.07.2021 р. для здобувачів вищої освіти 2 курсу освітньої спеціальності 212-«Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» під керівництвом доцента кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології О.О. Кравченко розпочато і ведеться навчальна практика «Годівля тварин».
Директор О.В. Кривко, спеціаліст підприємства О.В. Колодієнко  та ветеринар підприємства Т.О. Савостікова здобувачам вищої освіти надали змістовну інформацію щодо ведення конярства. Під час практики студенти ознайомляться з організацією і технологією годівлі коней залежно від статі, віку, фізіологічного стану та умов утримання, використанням кормових засобів і кормових добавок, технологією заготівлі кормів, визначенню їх якості і проведення обліку.
У практичних умовах студенти здобудуть практичні результати навчання із визначення кількості заготовлених кормів, визначення якості кормів, використовуючи дані органолептичної оцінки, отримають практичні навички при обиранні і використанні оптимальних методів підготовки кормів до згодовування, проведенні аналізу раціонів годівлі тварин відповідно до деталізованих норм годівлі.




Доц. кафедри генетики, годівлі тварин та
біотехнології О.О. Кравченко 

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget