Екскурсія рекреаційно-туристичним маршрутом «Радсад-велоскиф»

У межах навчальної практики «Правове регулювання господарської діяльності» за підтримки кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та голови ГО «Агенція місцевого розвитку» Корнієнко Максима Вікторовича для здобувачів вищої освіти другого року навчання факультету менеджменту організовано екскурсію рекреаційно-туристичним маршрутом «Радсад-велоскиф».
Упродовж заходу студенти разом із викладачами кафедри відвідали Миколаївський коньячний завод. Це нове підприємство, яке було запущене в 2015 році для виробництва коньяка торгової марки «Коблево». Це сучасне підприємство, яке має повний цикл виробництва – від вирощування винограду до розливу готової продукції. Директор заводу Олена Сичова розповіла про процес переробки винограду й перетворення його у коньячний спирт. За її словами, «миколаївський коньяк – абсолютно органічний продукт. В його виробництві бере участь тільки виноград, вода і цукор». На підприємстві працюють досвідчені спеціалісти, які своїми знаннями можуть оцінити готовність та якість продукції.
Далі екскурсія продовжилася за маршрутом «Радсад-велоскиф», протяжністю 24 кілометри. Хоча цей проєкт ще на стадії розбудови але все-таки багато гарних краєвидів студентам вдалося побачити. А саме, відвідали природну купальню, європейський парк «Перемоги», який відбудували своїми силами односельці. Закинули монетки до чарівного «Фонтану бажань» та відвідали особливе місце парку пам’ятник Тарасу Шевченку, який молиться за Україну. Під цією спорудою закопана капсула з землею з рідного села поета Моринцева.
І на останок, Максим Вікторович запросив присутніх на відпочинок до кафе «Хуторок» з болгарською кухнею, де гостей пригостили відомою банницею і зашкаром.
Як приємно, що є такі люди, які люблять свою Україну, місцевість, в якій проживають. Бажання пишатися своєю країною, захоплюватися нею, поважати, любити її – все це звичайна потреба щасливої людини. А подорожі – це чудовий спосіб дізнатися про свою культуру, історію, традиції. Пізнаючи себе, ми навчаємося розуміти і цінити інших.
Безмежно вдячні Максиму Вікторовичу, за цю надзвичайну подорож!




факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget