Екскурсія до ТОВ СП «Нібулон»

9 липня в межах навчальної практики «Правове регулювання господарських відносин» студенти 2-го курсу факультету менеджменту відвідали перевантажувальний термінал ТОВ СП «Нібулон».
Перевантажувальний термінал для перевалки зернових та олійних культур у Миколаєві – це сучасне унікальне підприємство не лише для України, а й для Європи. Підтвердженням стало його визнання кращим промисловим об’єктом України. Так, два куполи-зерносховища ємністю по 50 тис. тонн є найбільшими в Європі напівсферичними конструкціями і найбільшими у світі ємностями для зберігання зерна, що забезпечують унікальну технологію високоякісного зберігання зерна. Також студенти відвідали новий елеваторний комплекс із перевалки зернових та олійних культур, реконструйований вантажний причал, пункт пропуску через державний кордон для міжнародного морського вантажного сполучення з постійним і цілодобовим режимом функціонування, а також найсучасніший в Україні триповерховий лабораторно-адміністративний корпус, оснащений (за найвищими світовими стандартами) лабораторним і дослідницьким обладнанням для визначення показників якості та наукових досліджень із зерном і продуктами його переробки.
Дякуємо співробітникам ТОВ СП «Нібулон» за цікаву екскурсію  та можливість побачити процес приймання, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур. 




факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget