Вітаємо учасників конференції Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

 5 червня на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбулася підсумкова науково- практична скайп -конференція Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Участь у конкурсі прийняли студенти з України, Польщі, Китаю, Ірану, Грузії, Індія, Франції, Словаччини та Латвії. На підсумковій конференції виступили з науковими доповідями у вигляді PowerPoint презентації 36 студентів з 19 вищих навчальних закладів вищої освіти.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» інженерно-енергетичного факультету виступили з доповідями та представили презентації, а саме: Чурило Р.Є. студент групи ЕнМ1/1; Севлісян В.С. студент групи ЕнМ1/1.

За результатами оцінювання наукових робіт конкурсними комісіями здобувачів вищої освіти з спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету було присвоєно 2 призових місця:

Диплом ІІ ступеня отримав:

Чурило Руслан Євгенійович.

Диплом ІІІ ступеня отримав:

Севлісян Віктор Сергійович.

Головами комісій були висловлені подяки керівництву Миколаївського національного аграрного університету та науковим керівникам за якісну підготовку здобувачів вищої освіти для участі у Міжнародному конкурсі  студентських наукових робіт. 

Колектив кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету вітає здобувачів вищої освіти і їх наукових керівників з перемогами у Міжнародному наукову конкурсі! Бажаємо подальшого наукового розвитку. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget