Вітаємо переможців у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)» 2020-2021

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка призначено базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)».

Науковий конкурс включав такі розділи: інженерія поверхні; технології проектування систем ремонтного виробництва; виробнича логістика в експлуатації продукції машинобудування; виробнича логістика в ремонті продукції машинобудування; контроль якості та забезпечення надійності мобільних машин; машини та обладнання деревооброблювальних підприємств; машини та обладнання садово-паркових господарств; машини та обладнання лісових господарств; проектування об’єктів агробізнесу; технічне оснащення об’єктів агробізнесу.

У науковому конкурсі взяли участь студенти (бакалаври, магістри) і студентські колективи вищих навчальних закладів України. На конкурс було подано 66 наукових робіт, з яких 24 роботи, згідно загального рейтингу та відкритого рецензування (посилання на рейтинг), представлені на фінальній Конференції в онлайн режимі за допомогою платформи GOOGLEMEET.

Галузева конкурсна комісія на основі доповідей конкурсантів сформувала рейтинговий список робіт, визначила переможців та одноголосно затвердила протокол засідання. За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією і рецензентами Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти Інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності «Агроінженерія» Новіков Едуард Вадимович здобув перемогу та отримав диплом ІІІ ступеня за наукову роботу (посилання на результати конкурсу). Науковий керівник наукової роботи – кандидат технічних наук, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитро Дмитрович.

Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Новікова Едуарда Вадимовича і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі! Бажаємо не полишати обраного напрямку науковця, який є необхідним та першочерговим для нашої Держави.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget