Вітаємо учасників II туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Аграрні науки та продовольство» з секції «Агроінженерія»

8 -10 червня  2021 року відбувався другий тур Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт в форматі on-line, який проходив на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Здобувачами вищої освіти  групи ЕнМ1/1 Севлісяном В.С., Григор’євим М.М. спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» під керівництвом доцента Вахоніної Л.В. спільно  з Batumi Navigation teaching university (Грузія) керівник Labartkava Andrei та Кременчуцьким національним університетом імені Михайла Остроградського керівник Сьома О.О. підготовлені наукові роботи які були захищенні у другому турі Міжнародного конкурсу. 

За результатами засідання галузевої конкурсної комісії представленні наукові роботи посіли призові місця та отримали дипломи ІІІ ступеня.

Колектив кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету вітає всіх здобувачів вищої освіти і їх наукових керівників з перемогами у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Аграрні науки та продовольство». 

Бажаємо подальшого наукового розвитку!!!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget