Смаколик на завершення навчального семестру: вперше на факультеті онлайн-лекція закордонного науковця


04 червня 2021 року лекційне заняття для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету провів кандидат економічних наук, асоційований професор кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Карагандинського університету імені академіка Є.А. Букетова Шакеєв Саян Саятович.

Заплановану у межах чинного Договору про співпрацю між університетами лекцію було присвячено особливостям обліку нематеріальних активів відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності та проведено на лекційному занятті доктора економічних наук, професора Потриваєвої Наталі Володимирівни з фінансового обліку. До того ж, на початку лекції  здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» дізналися про історію впровадження Міжнародних стандартів фінансової звітності у Республіці Казахстан та їхнє застосування в умовах сьогодення.

Разом із здобувачами вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, взяли участь у відкритій лекції декан обліково-фінансового факультету, доктор економічних наук, професор Вишневська Ольга Миколаївна, завідувач кафедри обліку і оподаткування доктор економічних наук, професор Дубініна Марина Вікторівна, завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту, кандидат економічних наук, доцент Сиздикова Ельміра Жасланівна та викладачі облікових дисциплін зазначених кафедр.

Всі присутні отримали справжнє задоволення від спілкування з закордонними колегами, відмітили нестандартний підхід лектора до проведення заняття, розкрили для себе таємниці обліку нематеріальних активів завдяки цікавим практичним прикладам та постійному зворотному зв’язку шановного професора з аудиторією. Здобувачі висловили щиру вдячність організаторам та лекторові Шакеєву Саяну Саятовичу, а також сподівання на продовження практики проведення спільних освітніх заходів у майбутньому.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget