Гостьова лекція у межах співпраці із Державним університетом «Житомирська політехніка»

25 травня 2021 року завідувач кафедри обліку і оподаткування професор Дубініна Марина Вікторівна у межах договору про співпрацю із Державним університетом «Житомирська політехніка» провела гостьову лекцію на тему «Інвентаризація як елемент методу бухгалтерського обліку». Лекцію в режимі онлайн-конференції проведено для здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету та Державного університету «Житомирська політехніка», модератором лекції з боку якого стала доктор економічних наук, професор Жиглей Ірина Вікторівна. На гостьовій лекції були присутніми науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування Миколаївського НАУ та кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку ДУ «Житомирська політехніка».

Професор Дубініна М.В. висвітлила основні поняття інвентаризації, її види та завдання, порядок проведення, документальне оформлення результатів та відображення їх в обліку. Гостьова лекція мала формат цікавої співбесіди, оскільки аудиторія мала змогу висловлювати власну думку, знаходити варіанти вирішення винесеної на обговорення ситуації, наводити життєві та облікові приклади.

Час, відведений на лекцію, пролетів швидко та непомітно, а саме заняття стало оригінальним та ефективним продовженням співпраці облікових кафедр двох закладів освіти. 











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget