Соціальне підприємництво


03 червня 2021 року у Миколаївському національному аграрному університеті для здобувачів освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» кафедрою економічної теорії і суспільних наук було проведено заняття із залученням зовнішніх стейкхолдерів. До здобувачів завітала Людмила Руденко-Кардаш, тренер, бізнес-консультант, заступниця голови правління благодійного фонду «ЛАСКА».

Тема заняття була присвячена питанням розвитку соціального підприємництва не випадково. В університеті нещодавно за грантові кошти проєкту «Розвиток громад в Україні через соціальне підприємство» (Австрія-Україна), був створений і вже функціонує структурний підрозділ «Студентське соціальне підприємство «Пекарня «Хліб мого краю».

Людмила Руденко-Кардаш розповіла як саме народилася ідея написання проєкту зі створення соціального підприємства, як відбувалася його реалізація та подальші плани менеджменту проєкту зі сприяння відродження історико-культурної спадщини Миколаївщини. Студенти із задоволенням слухали її й жваво долучалися до обговорення.

Учасники залишилися у захваті від проведеного заняття. Вони подякували організаторам за цікаву тему, висловлювали слова вдячності пані Людмилі, кафедрі економічної теорії і суспільних наук, ректорату університету за надану можливість підвищити рівень своєї фахової підготовки та професійної майстерності.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget