Захист наукових робіт ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Годівля тварин та технологія кормів» на приз академіка І.І. Ібатуліна на базі НУБІП України

11 червня 2021 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася підсумкова наукова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна. На конференції було представлено 6 студентських наукових робіт із 6 закладів вищої освіти України. Підсумкова науково-практична конференція проходила у режимі публічного виступу.

Миколаївський національний аграрний університет гідно представила здобувач вищої освіти ІІІ курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету ТВППТСБ Марина Миколаївна Куліш, яка під керівництвом кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри генетики годівлі тварин та біотехнології Олени  Олександрівни Кравченко підготувала наукову роботу на тему «Особливості використання замінників молочних кормів у раціонах молодняку великої рогатої худоби».

За результатами конкурсу Марина Куліш отримала Сертифікат, що засвідчує її участь у Всеукраїнському конкурсі студентських нукових робіт із годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатуліна. 

Вітаємо виконавця та керівника наукової роботи з участю! Бажаємо старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій. Удачі, підтримки рідних і друзів, оптимізму і внутрішньої впевненості.





Заступник декана з ВР факультету ТВППТСБ

к.с.-г.н., доц. О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget