Випускник Миколаївського національного аграрного університету – переможець конкурсу-2020/21 стипендіальної програми «Завтра.UA»

Завтра.UA – перша приватна загальнонаціональна програма в Україні, метою якої є виховання нового покоління українців з відмінною освітою та сильним почуттям громадянської відповідальності, які змінять країну. За чотирнадцять років з часу старту програми у 2006 році, понад 2600 студентів стали частиною спільноти Завтра.UA. Відбираючи найталановитіших студентів України, фонд надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та для реалізації проєктів.

На сьогодні вже відомі імена 100 переможців конкурсу 2020-2021 р., які приєдналися до спільноти стипендіатів програми. Переможці представляють 18 міст та навчаються у 40 закладах вищої освіти України.

Колектив Миколаївського національного аграрного університету гордий, що з-поміж переможців є представник нашого ЗВО – Сергій Серафим. Заявку на участь у конкурсі Сергій подавав, ще будучи здобувачем вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету. Сьогодні він – випускник факультету агротехнологій ОС «Магістр», який успішно застосовує здобуті в університеті знання у своїй практичній діяльності, зокрема на власному підприємстві з виробництва шафрану та переробки овочів «Healthy Agro». 

Вітаємо Сергія Серафима із перемогою! Бажаємо, щоб фінансова та експертна підтримка Фонду Віктора Пінчука, зокрема програми «Завтра.UA» стала поштовхом до професійного зростання. 



 

виховна робота,факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget