Всеукраїнський День поля в Селекційно-генетичному інституті – Національному центрі насіннєзнавства та сортовивчення

04 червня 2021 року в Селекційно-генетичному інституті – Національному центрі насіннєзнавства та сортовивчення відбувся Всеукраїнський День поля.
У заході взяла участь здобувач вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, старший лаборант кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Якубець Наталя Петрівна.
У заході також взяли участь представники аграрного бізнесу України, які співпрацюють з Інститутом у галузі насінництва, а також науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти України та студенти.
Регіональні представники компаній-виробників та дистриб’ютори продукції ознайомили учасників заходу із презентаціями ефективних агротехнологій, засобів захисту рослин та добрив, відвідали демонстраційні поля селекції пшениці озимої, ячменю, тритикале тощо.
Такі заходи розширюють коло знайомств в аграрній сфері та дають можливість поспілкуватися з успішними землеробами, а також дуже допомагають майбутнім фахівцям набути практичних навичок із добору сортів та технології вирощування польових культур.







факультет агротехнологій,кафедра землеробства геодезії та землеустрою

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget